Tryk for at komme til forsiden

Sitemap | Varekurv

Forhandler

- bliv Partner og opnå favorable fordele

Som partner opnår du favorable forhandlerfordele og kan trække på vores kompetencer og mangeårige erfaring inden for AV. Vi tilbyder forhandlerrabat på vores produkter og arrangerer uddannelsesseminarer inden for lydløsninger, herunder talevarslingsanlæg, musikanlæg og zonestyring, samt billedløsninger, herunder TV-overvågning og digital skiltning. På den måde bliver du opdateret på det nyeste inden for disse områder og kan tilbyde den bedste service overfor dine kunder.

Nedenfor kan du se de forhandleraftaler, vi tilbyder. Kontakt os  og lad os få en snak om, hvilken forhandleraftale, der bedst passer dig.

Bronze Partner

Som Bronze Partner er du dækket af vores basisaftale, som indebærer, at du kan trække på vores kompetencer og mangeårige erfaring. Du har adgang til hele Pro-Partner's produktportefølje via det elektroniske produktkatalog på vores hjemmeside. Her kan du læse alle detaljer om produkterne, se priser og bestille produkterne online. Du får rabat på vores produkter og kan se dine rabatpriser, når du lægger dine varer i varekurven. Pro-Partner rådgiver og vejleder i forbindelse med projekteringen og tilbudsgivningen. Al materialet sendes til din Pro-Partner konsulent, som inden for 2 dage returnerer den endelige projektering samt det samlede tilbud.

Sølv Partner

Som Sølv Partner er du dækket af vores basisaftale, som indebærer, at du kan trække på vores kompetencer og mangeårige erfaring. Du har adgang til hele Pro-Partner's produktportefølje via det elektroniske produktkatalog på vores hjemmeside. Her kan du læse alle detaljer om produkterne, se priser og bestille produkterne online. Du får en god forhandlerrabat på vores produkter og kan se dine rabatpriser, når du lægger dine varer i varekurven. Du har mulighed for at selv at bistå projektering og tilbudsgivning, eller du kan sende al materialet til din Pro-Partner konsulent, som inden for 2 dage returnerer den endelige projektering samt det samlede tilbud. Derudover er der i forhandleraftalen inkluderet et uddannelsesforløb for dig og dine kollegaer, hvor I bliver undervist og uddannet i at installere og servicere Pro-Partner's produkter. 

 

Guld Partner

Som Guld Partner bliver du klædt på til at varetage alle Pro-Partner's interesser. Du har adgang til hele Pro-Partner's produktportefølje via det elektroniske produktkatalog på vores hjemmeside. Her kan du læse alle detaljer om produkterne, se priser og bestille produkterne online. Du får supergod forhandlerrabat på vores produkter og kan se dine rabatpriser, når du lægger dine varer i varekurven. Pro-Partner står til rådighed med rådgivning omkring produkter og løsninger, og du bistår selv projektering og tilbudsgivning. For at opnå en Guld Partner aftale, skal du og dine kollegaer gennemgå et uddannelsesforløb, hvor I bliver undervist og uddannet i at installere og servicere Pro-Partner's produkter samt i at projektere. 

 

*Rabatten gælder ikke kabler, stik, tilbehør, fladskærme og projektorer.

Pro-Partner Service & Solutions ApS · Ringstedvej 661 · 4100 Ringsted · Tlf. 56 13 00 50 · pp@pro-partner.dk