Tryk for at komme til forsiden

Sitemap | Varekurv

Digital skiltning

Pro-Partner leverer AV-løsninger, der teknisk såvel som designmæssigt sikrer lang holdbarhed. Den tekniske udvikling gør, at udstyret ofte kan meget mere, end hvad brugerne har behov for, og vi sætter en ære i at levere løsninger, der er relevante for brugerne. Det giver større overskuelighed og sikrer, at den daglige brug af udstyret foregår gnidningsløst.

 

Hos Pro-Partner har vi stor knowhow inden for LCD og Plasma skærme, og vi deler med glæde ud af den. Digital skiltning ved hjælp af fladskærme kan bruges som infomations- og markedsføringskanal og giver mulighed for at kombinere tekst, billeder, grafik, flash og online TV med mere. En suveræn måde at få sine budskaber ud på en professionel og direkte måde.
 
 

 

 

Fladskærmene anvendes som digitale opslagtavler, der bringer vigtige informationer:  
  • Informationsvisning i receptioner
  • Offentlige institutioner
  • Nøgleinformationer i virksomheder
  • Nøgletal i fabrikshaller
  • Skemaændringer og meddelelser på uddannelsesinstitutioner
  • Annoncering i butikker
  • Personaleinformation i kantiner
  • Branding på messer og udstillinger

Projektorer og lærreder

Som en del af den komplette AV-løsning tilbyder Pro-Partner også projektorer til brug i mødelokaler, konferencesale, auditorier osv. En perfekt præsentation kræver det rigtige udstyr, og om enten det gælder projekterer, der installeres i loftet eller transportable projektorer, står Pro-Partner inde for den højeste kvalitet. Vi samarbejder med leverandører fra hele verden, hvilket sikrer, at vi er opdateret med den tekniske udvikling inden for projektorer.

Som forhandler af Sony produkter tilbyder vi blandt andet transportable projektorer, der i design og teknik repræsenterer eliten indenfor billedvisning. De er brugervenlige, lette og giver et knivskarpt billede.

 Billedvisningen bliver ikke bedre end hvad lærredet kan gengive, og derfor er det vigtigt at anvende et lærred af god kvalitet. Pro-Partner tilbyder lærreder i topkvalitet fra Quality Screen, der alle er afstemt efter at gengive billedet så identisk og klart som muligt. Vælg mellem transportable eller fastmonterede lærreder, motordrevne eller manuelle - kort sagt, et lærred er ikke bare et lærred. Lad os give dig et bud på de utallige muligheder, vi tilbyder.

 

 

Pro-Partner tager udgangspunkt i dine ønsker for lyd og billede og skræddersyr en løsning, der på alle områder opfylder dine behov. Kontakt os og lad os give dig et bud på en god og holdbar løsning.

Pro-Partner Service & Solutions ApS · Ringstedvej 661 · 4100 Ringsted · Tlf. 56 13 00 50 · pp@pro-partner.dk