Tryk for at komme til forsiden

Sitemap | Varekurv

Højttalere

At få det perfekte lydanlæg er ikke et spørgsmål om at betale mest muligt for det. Et perfekt anlæg sammensættes af en kravspecifikation, en vurdering af faciliteterne fysiske karakteristika samt en simpel betjening og uddannelse af brugerne. Lyd er ikke bare lyd, og det kræver beregninger og analyser at nå frem til den helt rigtige løsning.
 
Pro-Partner har med mere end 2000 udførte installationer en meget bred erfaring inden for opsætning af lydanlæg, og vi anvender kun de bedste produkter til vores løsninger.  
Pro-Partner distribuerer højttalere fra TOA og EAW. Førstnævnte anvendes primært til talevarslingsanlæg, og de er godkendte til at indgå i certificerede talevarslingssystemer. EAW sortimentet er meget bredt og spænder fra små loftshøjttalere til store kabinethøjttalere velegnet til koncerter. Læse mere om EAW her. 

 

Pro-Partner leverer lydløsninger med produkter fra TOA og EAW. Begge er blandt verdens førende producenter af high performance lydudstyr til store som små formål. Et stort team af professionelle lydeksperter står bag og udvikler kontinuerligt deres produktprogram.  
 
 

 

 

 

 

Højtalerne fra TOA er verdenskendt for en ekstrem høj taleforståelighed, og derfor anvender Pro-Partner TOA-produkter til talevarslingsanlæg, hvor det kan være livsnødvendigt at få udsendt en klar og tydelig besked. Samtidig er deres design diskret og elegant, hvilket gør, at et talevarslingssystem kan installeres med respekt for arkitektur og indretning.

 

 

Højtalerne fra EAW anvendes primært til for- og baggrundsmusikløsninger. Deres gode kvalitet giver en perfekt musikgengivelse i en ensartet lydspredning, og gør musikken til en ren nydelse. EAW's produktprogram er meget bredt og spænder fra små, diskrete baggrundshøjtalere til store, kraftige koncerthøjtalere.  

 

Der findes ikke to lokaler, der er helt ens. Overflader som gulv, loft, vægge og inventar reflekterer lyden og giver en akustik. Kontakt os og lad os få en snak om jeres behov. Så laver vi en løsning, der passer præsis til jer. 
Pro-Partner Service & Solutions ApS · Ringstedvej 661 · 4100 Ringsted · Tlf. 56 13 00 50 · pp@pro-partner.dk