Tryk for at komme til forsiden

Sitemap | Varekurv

Udvalgte varer

Talevarsling

Talevarsling er den mest effektive alarmeringsmetode, når en bygning skal evakueres hurtigt og effektivt. Sikkerhedskravene til bygninger er stadig stigende, og Danmark har med DBI retningslinje 024 - maj 2011 indført de skrappeste krav til talevarsling i hele Europa. DBI retningslinjerne foreskriver, at bygningsafsnit beregnet til mere end 50 personer bør forsynes med talevarsling.

Nye skærpede regler er på vej, og pr. 1. marts 2011 skal alle nye talevarslingsanlæg kunne imødegå EN54 regulativet.

Få yderligere informationer hos Dansk Brand- og sikringsteknisk Institut.

 

Forskellige lokaletyper

Behovet for talevarsling afhænger af, hvilke faciliteter anlægget skal installeres i. En løsning fra Pro-Partner er derfor altid skræddersyet til de specifikke lokaletyper, anlægget skal fungere i. Vælg en af nedenstående lokaletyper og læs mere om, hvad faciliteterne stiller af krav til lydanlæg.  

 

 

 

Hos Pro-Partner anvender vi markedets bedste udstyr til talevarsling. En løsning med ATEIS udstyr er en løsning, der på alle områder lever op til vores høje krav til kvalitet, holdbarhed og tekniske specifikationer. Og så er udstyret naturligvis i stand til at møde de krav, der er til talevarslingssystemer i Danmark.

Varslingssystemerne fra ATEIS er netværksstyrede og kan dermed varsle flere forskellige geografiske lokationer fra ét og samme system. Det giver utallige muligheder for at sammensætte en løsning, er passer præcist til behovet.

 

 

Talevarslingsanlæggene kan også anvendes til baggrundsmusik, hvilket både har en praktisk og økonomisk fordel, da der kun skal installeres ét anlæg.

 

VOCIA fra Biamp

Verdens første system, der er udviklet direkte til EN54 regulativet

 

Pro-Partner Service & Solutions ApS · Ringstedvej 661 · 4100 Ringsted · Tlf. 56 13 00 50 · pp@pro-partner.dk